Zoeken naar wie vindt

Uw zoekactie voor wie vindt leverde 14 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lucas 42 jaar Limburg - HASSELT
BIG TITS
Hallo, ik ben een slanke, open minded & groot geschapen gast van 42 jaar. Mijn fetish zijn mooie grote tieten: kijken, voelen en kneden met de handen, tepels likken en zuigen. Daar krijg ik een flinke grote stijve pik van. Ik zoek dan ook een meid/vrouw van een koppel met mooie grote tieten. Je poesje lik ik ook graag. Neuken als je wil in de standjes die je leuk vindt. Graag alles discreet.  

BIG TITS
David 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geilgeil
Welke vrouw van koppel vindt het geil wanneer haar man met dit speelgoed speelt , vrijdagmiddag? Vrouw kijkt naakt toe, filmen mag… Jullie neuken elkaar ev. Terwijl ik toekijk. Neuken zelf doe ik niet. M50 178/98 15/5 gbs, niet kaal.  

Geilgeil
26 dagen
Voor jou 53 jaar Antwerpen - Mortsel
Vrouwgericht
Op zoek naar een ouder koppel, waarbij de man het fijn vindt dat ik met zijn vrouw speel....  
27 dagen
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
  1   2